Hoe lokale vrouwen te vinden, ontmoeten en daten

Hoe lokale vrouwen te vinden, ontmoeten en daten

Dit is de ultieme gids over het vinden, ontmoeten en dateren van lokale vrouwen waar je al die tijd naar op zoek was.

Ik ga je geen enkele theoretische technieken vertellen over zelfvertrouwen of zelfrespect, waar je in deze gids over het vinden van lokale vrouwen over gaat leren zijn pure technieken, met andere woorden: de How To.
Laten we beginnen met de eerste pijler van ontmoeting en dating met lokale vrouwen: ze vinden.

Waar vind je lokale vrouwen?

Hoewel dit heel gemakkelijk en eenvoudig lijkt, is de realiteit dat het vinden en ontmoeten van lokale vrouwen erg moeilijk en lastig is.

De eerste moeilijkheid die je hebt is dat de meeste lokale vrouwen die je gaat zoeken en ontmoeten niet geschikt zijn voor jou, ze zijn ofwel te jong / oud, lelijk of hebben al een relatie! Dit zal je met heel weinig keuzes verlaten, maar als je de trucs toepast waar ik je over ga vertellen, ga je gewoon elke andere man in jouw omgeving overtreffen en ontmoet je alle lokale vrouwen die je wilt.
De meeste alleenstaande lokale vrouwen gaan op specifieke plekken rondhangen waar de meeste jongens geen idee van hebben.

Dus, de eerste plaats om lokale vrouwen te vinden zijn lokale supermarkten en boekhandels.
Ik heb het hier niet over winkelcentra en andere grote winkelcentra, ik heb het hier over die kleine supermarkten die je in je buurt zult vinden.

Helaas zouden de meeste jongens deze plaatsen simpelweg verwaarlozen omdat ze daar nooit veel vrouwen zullen vinden, maar door mijn ervaring en die van duizenden jongens gaan plaatselijke vrouwen winkelen vanuit die plaatsen, en als je begint te winkelen van die lokale supermarkten en rondhangen een beetje meer, je gaat een aantal zeer interessante lokale vrouwen vinden.

In het begin zul je vrouwen daar opmerken, en met veelvuldig winkelen, zul je een aantal van hen regelmatig zien en me vertrouwen, ze zullen je opmerken en zich prettig bij je voelen als ze je vaak zien.
Dit is een geweldige kans om een ​​gesprek met hen aan te gaan en de beste manier om dit te doen is door ze gewoon om hulp te vragen.

De meeste vrouwen zullen nooit nee zeggen tegen een bekend gezicht.

De tweede plaats om lokale vrouwen te vinden, is het tankstation.
Ik weet zeker dat je dit idee heel raar moet vinden, maar de realiteit is dat lokale vrouwen een auto hebben en deze auto gas nodig heeft!

Dit kan een gouden kans zijn om lokale vrouwen te vinden, omdat het een must is voor deze vrouwen om naar benzinestations te gaan en hun auto’s te onderhouden.

Nogmaals, het is heel eenvoudig om met ze te praten, vraag ze gewoon om advies en zij helpen je graag.

De derde plaats om lokale vrouwen te vinden, is sociale bijeenkomsten.
Dit is een van mijn favoriete plekken om lokale vrouwen te vinden en te ontmoeten. Mis nooit meer een sociale bijeenkomst en met sociale bijeenkomsten bedoel ik alles wat uw gemeenschap organiseert, een barbecue, politieke evenementen, of gewoon het huwelijk of de verjaardag van de buren.
De vierde plaats om lokale vrouwen te vinden zijn lokale bars en clubs.

Dit zijn een van de meest voorkomende plaatsen om lokale vrouwen in uw omgeving te vinden en te ontmoeten, maar ik raad hen niet aan als u een beginner bent, omdat zij de neiging hebben om veel concurrentie te hebben en omdat de meeste vrouwen al verwachten dat mannen hen benaderen , dus ze zien zichzelf als koninginnen! Met andere woorden, ze zijn ongenaakbaar.

Toch is het een geweldige plek om lokale vrouwen te ontmoeten als je weet wat je doet.
De vijfde plaats om lokale vrouwen te vinden, is internet.

Je kunt je niet voorstellen hoeveel vrouwen in het echte leven uiterst moeilijk te benaderen zijn, maar hun profiel op het internet publiceren en voortdurend op zoek zijn naar Mr. Right.
De beste manier om lokale vrouwen op internet te ontmoeten, is door Facebook te gebruiken. Doe gewoon een snelle zoekopdracht met betrekking tot het gebied waarin u woont en u zult overspoeld worden met profielen om toe te voegen!

Het is heel eenvoudig om lokale vrouwen die internet gebruiken te ontmoeten, een vrienduitnodiging te sturen en vergeet niet daarin te vermelden dat je nieuw bent en dat je wilt dat iemand je rondleidt, geloof me, zelfs als dit een leugen is, een veel vrouwen zullen geïntrigeerd zijn en hulp willen bieden door je de buurman te tonen.

Laten we het nu hebben over enkele van de beste manieren om lokale vrouwen te benaderen en te ontmoeten.
Het benaderen van vrouwen kan heel beangstigend zijn, maar als je de technieken toepast die ik je ga vertellen, wordt het een heel gemakkelijk en eenvoudig proces.

Het eerste belangrijke is dat je netjes moet zijn.

Vrouwen hebben er een hekel aan om benaderd te worden door mannen die er verschrikkelijk uitzien, dus voordat je uitgaat, trek je altijd een paar mooie kleren aan, poetst je schoenen, doe je mooie cologne, poets je je tanden en maak je je nagels en gezichtshaar schoon.

Op deze manier vergroot u uw kansen om niet door vrouwen te worden afgewezen.

Laat me je nu vertellen over een geweldige manier om vrouwen te benaderen.
Wanneer je een vrouw ziet die je wilt benaderen, probeer dan te zien wat ze aan het doen is of wat ze met zich meedraagt, bijvoorbeeld als ze in de supermarkt naar groenten kijkt, een mooie zelfverzekerde glimlach heeft, naar haar toe gaat en haar vraagt ​​hoe om een ​​bepaalde groente te koken, luister een beetje naar haar en vertel het hem dan r “dank u”, en ga weg!

Dit is hoe je intriges creëert bij vrouwen en mij vertrouwt; intriges zijn erg aantrekkelijk voor hen.

Ga je gang alsof er niets gebeurd is en als je dan weer tegen haar aan botst, en je moet haar opnieuw tegen het lijf lopen, naar haar glimlachen en commentaar geven op het advies dat ze je gegeven heeft.
Ik zal je een voorbeeld geven uit mijn persoonlijke ervaring:

Ik was eens in de supermarkt toen ik een prachtige vrouw zag die naar hondenvoer keek. Ik benaderde haar en zei niet hallo of hallo, ik vertelde haar dat mijn hond de laatste tijd darmproblemen heeft en dat ik advies nodig had over welk voedsel ik hem zou geven.

In het begin vertelde ze me dat ze het niet zeker wist, dus ik vroeg haar over haar hond, toen begon ze me erover te vertellen en hoe ze hem voedde.
Ik zei bedankt en ik ging weg, toen ik haar tegenkwam, glimlachte ik naar haar en vertelde haar “hallo dierenarts!”.

Ze glimlachte gewoon en gaf haar mijn kaart en vroeg haar haar telefoonnummer en e-mailadres op te schrijven. Zij deed.

Dit is slechts een klein voorbeeld. Ik hoop dat u nu een duidelijk idee hebt over het vinden en ontmoeten van lokale vrouwen.