Massage: hoe deze sensuele kunst tot een grotere intimiteit kan leiden

Massage: hoe deze sensuele kunst tot een grotere intimiteit kan leiden

Een van de meest voorkomende klachten die koppels uiten is hoe moeilijk het voor hen is om tijd te maken voor intimiteit en seks.

Werk, zaken, kinderen, familie, financiële druk, enz., Behoren tot de aanzienlijke verantwoordelijkheden die koppels in hun leven moeten beheren.

Helaas is het een verrassend feit dat veel koppels romantiek en fysieke intimiteit op een laag pitje zetten, terwijl ze omgaan met alle eisen die hun hectische schema’s hen opleggen.

Maar intimiteit, die zeker seks omvat, is van vitaal belang voor de gezondheid van uw relatie. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom dit blog nogal wat aandacht besteedt aan het verstrekken van informatie die liefhebbers kunnen gebruiken om intimiteit te behouden en zelfs te vergroten.

Intimiteit is zo belangrijk omdat het het levensbloed van onze relaties is.

The Godsend of Massage Therapy

Onlangs schreef ik een post met romantische, maar toch goedkope date night-ideeën. In reactie op die post, maakte een van mijn scherpzinnige lezers, Nicole P., een uitstekende aanbeveling. Ze adviseerde koppels om een ​​soort massage te ervaren, reflexologie genaamd.

Nicole adviseerde niet alleen koppels om de massage te krijgen, maar ook dat ze enkele technieken leerden gebruiken om op elkaar te gebruiken.

Eerlijk gezegd, wat een heel creatief en romantisch idee! Natuurlijk is reflexologie slechts een van de vele verschillende soorten massages die beschikbaar zijn. Massage biedt een groot aantal voordelen, waaronder:

drukvermindering
gemoedsverbetering
verbeterde bloedsomloop
pijnstilling
gemak van spanning

Het plannen van een parenmassagesessie is ook een fantastische manier voor u en uw partner om samen een avond door te brengen terwijl u zich allebei laat verwennen.

Niet alleen dat, maar veel spa’s bieden lessen die u samen kunt volgen, zodat u technieken kunt leren voor thuisgebruik.

Het leren van massagetechnieken zal een geschenk zijn voor jullie allebei. Een die letterlijk zal blijven geven!

Voor meer hulp

 

Ten slotte, geef alsjeblieft geen intimiteit en seks in je relatie op vanwege de druk van het volwassen leven. Het is veel te belangrijk.

Sterker nog, een van mijn favoriete auteurs, Michael Webb, heeft speciaal voor koppels een fantastisch seksboek geschreven om de opwinding levend te houden in de slaapkamer. Ik raad het ten sterkste aan.

En nogmaals bedankt, Nicole, voor de prachtige tip!

Heb je tips, strategieën of ideeën die andere drukke stellen kunnen gebruiken om de romantiek levend te houden in hun relaties? Deel uw mening alstublieft door hieronder te reageren.