Eerlijkheid Echt is het beste beleid

Eerlijkheid Echt is het beste beleid

Wanneer je lid wordt van een online datingservice, ben je op zoek naar een meisje dat je leuk vindt … zelfs van je gaat houden. Dat meisje is op zoek naar een man die ze leuk kan vinden of zelfs van kan houden. Waar je niet naar op zoek bent, is een meisje dat je beste vriend leuk vindt of je idee van hoe de perfecte man eruit ziet of praat of denkt. Dus, om het juiste meisje voor jou te vinden … en zij IS daar … moet je helemaal eerlijk tegen jezelf zijn over jezelf bij het schrijven van het online profiel, tijdens het dateringsproces en daarna.

De beste manier om te beginnen met het schrijven van je profiel is om je vorige relatie (s) zorgvuldig te analyseren.

Wat was er goed? Wat was er aan de hand? Welke dingen maakten je echt als het laatste meisje? Welke niet? Ga er niet vanuit dat alleen omdat je haatte dat je laatste meisje zo totaal zelf betrokken was dat ze niets anders kon zien, je deze kwaliteit deze keer kunt overzien. Dat doe je niet.

Als je geen 6’1 “bent met een six-pack om trots op te zijn, beweer dat dan niet. Als u een barman bent, beweer dan niet dat u een advocaat bent met een inkomen van zes cijfers. Als je 40 bent, ga dan niet 50 doen alsof je 30 bent.

Denk eraan, het idee hier is om een ​​meisje te vinden die je net zo leuk vindt als jij. Als je gelogen hebt in je profiel, zal de eerste persoonlijke ontmoeting al haar twijfels wegnemen dat je een leugenaar bent … en waarschijnlijk ook een vals spel.

Ten slotte, als je eenmaal een meisje hebt gevonden waarvan je denkt dat het degene voor jou kan zijn, annuleer dan je lidmaatschap voor de online datingservice. U weet het immers en zij weet dat online datingservices bedoeld zijn voor diegenen die kijken … niet degenen die gevonden of gevonden zijn.