Hoe u de juiste vrouw voor u kunt vinden

Hoe u de juiste vrouw voor u kunt vinden

Het vinden van de juiste vrouw voor jou zal geen gemakkelijke taak zijn, het zal worden gevuld met crises en afwijzingen, maar als je de stappen volgt die ik in dit bericht aan je ga uitleggen, zal het heel gemakkelijk worden en ook erg succesvol.

De meeste mannen zijn niet zeker van wat ze zoeken, daarom zullen ze gewoon op zoek zijn naar een vrouw, elke vrouw!

Dit is de belangrijkste reden waarom er zoveel echtscheidingen en zoveel problemen in onze samenleving zijn, omdat mannen niet weten welk type vrouwen het beste bij hen passen en dus zullen ze tevreden zijn met elke vrouw die ze ontmoeten zonder ooit criteria te hebben voor hun bezitten en zonder ooit volledig actief te zijn in het proces van het zoeken en vinden van de juiste vrouw voor hen.

Dus, om de juiste vrouwen voor jou te vinden, zal ik je essentiële stappen geven die je moet volgen, deze stappen zijn heel eenvoudig en garanderen je succes.

De eerste stap naar het vinden van de juiste vrouwen voor jou is weten wat je zoekt.
Dit is veruit een van de meest essentiële stappen die je moet ondergaan om de juiste vrouw voor je te vinden.

 • Dit zijn de dingen die je nodig hebt:
 • Een pen en papier!
 • Dit klinkt misschien een beetje saai, maar het zal bepalen waar je echt naar op zoek bent en waar je je op moet focussen.

Neem nu je paper en teken een tabel met twee kolommen, zoals deze:
essentieel

Wenselijk

In de eerste kolom ga je alles schrijven dat voor jou essentieel is, de dingen waar je echt niet zonder kunt in een vrouw.

Toen ik bijvoorbeeld voor het eerst deze oefening deed, schreef ik in de eerste kolom: trouw, heel mooi, goed opgeleid, grote borsten, niet groter dan ik, groene of blauwe ogen, goudachtig haar, een fantastisch gevoel voor humor enz.

Dit waren de dingen die ik toen schreef, en geloof me dat ze echt worden voor mij.
Nu, in de tweede kolom, gaat u de dingen schrijven die u wenst maar kunt overleven zonder hen.
Ik schreef bijvoorbeeld: is een middelste kind, woont op tien km van mijn huis, houdt van honden, houdt van

Ajax (Amsterdam Football Club), weet hoe te koken etc.

Na deze oefening zal het heel duidelijk voor je worden waar je je op zou moeten concentreren en de dingen die je in je leven zou moeten hebben om zo’n vrouw aan te trekken.
Natuurlijk moet je authentiek zijn met jezelf, geen dingen schrijven die je onmogelijk kunt realiseren, bijvoorbeeld, een van mijn vrienden was erg kort en werkloos, en hij schreef zoiets als: moet een model zijn!
De tweede stap om de juiste vrouw voor u te vinden, is uzelf voorbereiden.

Nadat je weet wat voor soort vrouwen je gaat aantrekken en dat je bereid bent om te accepteren in je leven, is het tijd om jezelf voor te bereiden en jezelf een zeer aantrekkelijke kerel voor deze vrouwen te maken.
Deze stap is heel eenvoudig, je moet er alleen maar goed uitzien en weinig om je geven.

Niets moeilijks, gewoon mooie kleding krijgen, mooie colognes, mooie schoenen en goed voor je uiterlijk zorgen.

Hoewel deze stap heel gemakkelijk te doen is, is het een van de lastigste, want als je niet weet wat je moet dragen, kom je in moeilijkheden omdat je zeker dure kleding zult kopen die niet bij je past.

Om te voorkomen dat ik in deze val val, raad ik u ten zeerste aan deze websites eens te bekijken:

De volgende stap om de juiste vrouwen voor u te vinden, is door op de juiste plaatsen te zoeken.
Helaas gaan de meeste mannen alleen in bars en clubs voor vrouwen kijken, deze plaatsen zijn zeker erg vol met hete vrouwen, maar de waarheid is dat de competitie en de vrouwenpsychologie daar erg moeilijk is en als je een beginner bent, zul je waarschijnlijk veel worden afgewezen en je zult geen enkele kans maken tussen alle pick-up artiesten in deze plaatsen!

Ik wil je niet laten schrikken, maar dit is de realiteit, en geloof me, je zult de juiste vrouw daar niet vinden omdat vrouwen, wanneer ze in clubs en bars zijn, zelden denken om Mr. Right te vinden!
De beste plaatsen om ongelooflijk aantrekkelijke en leuke vrouwen te vinden zijn:

 1. Boekenwinkels
 2. Coffeeshops
 3. Warenhuizen
 4. Universitaire campussen
 5. Sociale bijeenkomsten, bruiloften, jubilea etc.
 6. Door je vrienden
 7. transporten
 8. supermarkten
 9. Reformwinkels

Deze plaatsen kunnen heel beangstigend lijken voor de meeste jongens die vrouwen daar willen benaderen, maar de waarheid is dat vrouwen die naar deze plaatsen gaan aardig en zeer ontspannen zullen zijn en waarschijnlijk naar deze plaatsen gaan met het idee om een ​​leuke ontmoeting te hebben vent.
Als u echter niet weet hoe u vrouwen moet benaderen, zult u geen succes bij hen kunnen hebben.
Daarom is de laatste stap om de juiste vrouwen voor u te vinden, te weten hoe u ze kunt benaderen.
Een van de gemakkelijkste manieren om vrouwen te benaderen en er heel snel succes mee te hebben, is door vragen te gebruiken.

Ik ga niet enkele mooie technieken met je delen om vrouwen te benaderen; Ik ga alleen heel eenvoudige technieken met u delen die voor u elke keer zouden werken.
Als je een vrouw ziet met wie je wilt praten, kijk dan gewoon naar wat ze doet en pas dan goed h haar en excuseer jezelf niet of zeg dingen als “sorry”.

Ga gewoon naar haar toe en vraag haar wat ze aan het doen is.
Ze houdt bijvoorbeeld een boek in een boekwinkel, vraagt haar of het interessant is en zegt niets meer, blijf gewoon naar haar kijken.

De meerderheid van de vrouwen zal je vriendelijk en beleefd antwoorden, blijf met ze praten en wees een beetje speels en grappig, ze zullen je erg leuk vinden.
Zo vindt u de juiste vrouw voor u.