Maak je Ex Call – Laat me je leren hoe

Maak je Ex Call – Laat me je leren hoe

Hoi,
Zijn er magische woorden die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat uw Ex u na verschillende pogingen terugbelt?

Het is misschien een beetje moeilijk te geloven, maar er zijn woorden die je bijna een magische spreuk geven en ervoor zorgen dat je Ex bijna voelt alsof hij je op dat moment terug moet bellen. Is dit cool of wat?

Ik wil dit met je delen, want dit is een van de beste vragen die ik krijg van zoveel abonnees, net als jij, die proberen hun relatie te herstellen en dingen recht te zetten met hun Ex. Dus ik zou graag uw vraag beantwoorden: Hoe krijg ik mijn Ex om mijn Tekst, IM of Telefoontje terug te sturen?

Nu moet ik je eerst waarschuwen! In de Magic Of Making Up ontwerpen we een totale complete strategie. Wanneer u deze strategie alleen gebruikt, zonder een broodnodig ‘algemeen plan’, kunt u uw relatie meer scheuren dan wanneer uw Ex uw oproep zelfs nooit zou hebben beantwoord. Dit is wat je nooit zult zeggen!

Nu, voordat we ingaan op de eigenlijke woorden, laten we eens kijken welke boodschap bijna nooit werkt en veel erger dan dat, je in de slechtste van een psychologische positie brengt. Er zijn 2 categorie├źn waar deze zeker in kunnen vallen:

Een wanhopige smeekbede: dit is waar de boodschap klinkt als: “Gavin, ik smeek je, alsjeblieft, bel me alsjeblieft. Dit is zoals de derde keer dat ik je heb gebeld. Ik moet nu meteen met je praten.

Hier is er nog een, omwille van een noodgeval Bemmer, dit is nogal een noodgeval . Je moet me bellen
zodra je mijn bericht ontvangt. Je kunt nu waarschijnlijk zien wat er mis is met beide benaderingen, toch? Dus daar ga ik niet over verder …

Doe nu je voordeel en gebruik Curiosity and Self Esteem.

De twee meest krachtige krachten in het menselijk brein zijn zelfsinteresse en yup je hebt het nieuwsgierigheid.

Hier is het grootste geheim van allemaal!

Wanneer je deze beide combineert, heb je een recept dat zal werken als een magische pil .

So Nu kunnen we kijken naar wat je kunt zeggen dat bijna elke keer werkt.

Zet dit op de meest vriendelijkste toon:

Hi Gavin! Het is Amber! Ik wilde je laten weten dat ik waardeer wat je voor me hebt gedaan. Bel me omdat ik je persoonlijk wil bedanken in plaats van aan de telefoon.

Zie je hoe dat zowel nieuwsgierigheid als eigenbelang gebruikt? Travis zal het niet kunnen weerstaan! Wat heb ik gedaan? Wat waardeert ze? Hij zal denken en hij voelt zich goed omdat het een positieve boodschap is.

Voordat je belt, moet je de Set Up doen, die probeert te achterhalen wat hij / zij heeft gedaan, wat je op prijs stelt.

Het kan een van de kleinste dingen zijn, maar moet redelijk zijn. Je weet wat ik bedoel? Natuurlijk, maar onthoud het nu en nog belangrijker

Tweede waarschuwing!

Gelieve een onderliggende strategie te hebben om te gebruiken zoals we lay-out in het Magic Of Making Up-systeem. Dat is voordat je belt. Als u deze techniek zou toepassen zonder onderliggende strategie en zij u terugbellen, kunt u gewoon meer schade aanrichten dan goed als u niet probeert deze methode correct af te handelen. Oke?

Wat ik nu probeer te zeggen, is dat wat je eerder doet, tijdens en nadat je ze hebt teruggebracht, belangrijker is dan dat ze je telefoontje helemaal teruggeven. Is dit nu logisch voor jou?

Onthoud nu dat je een plan moet hebben!