Heart Broken? Ontdek deze onregelmatige manier om het hoofd te bieden

Heart Broken? Ontdek deze onregelmatige manier om het hoofd te bieden

Ik heb eens gelezen dat het omgaan met een hartaanval hetzelfde is als proberen een hengst te temmen. De gevoelens van pijn, woede, angst en teleurstelling laten ons vaak voelen alsof we alle controle over ons leven verloren hebben.

Van alle andere fantastische strategieën om ons te helpen het hoofd te bieden, is er echter één methode die vaak over het hoofd wordt gezien: de handeling van schrijven over wat we voelen. De gewoonte van journaling.

Toegegeven, een journaal zal niet voor iedereen zijn, maar probeer het alsjeblieft voordat je de vele voordelen die ermee worden verdiend, verdisconcilieert.

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen die journaling kan bieden:

Journaling is voor bijna iedereen beschikbaar en de kosten zijn erg laag. Het maakt niet uit of u gewone pen en papier, een spiraalvormig notitieblok, een chique dagboek of uw computer gebruikt, een journaling is een activiteit die u nu kunt beginnen.
Wanneer je je gevoelens en angsten opschrijft, staat wat je feitelijk doet tegenover hen, wat je verder kan helpen.
Journaling kan je helpen om andere belangrijke details over je relatie te onthullen die je eerder niet wist.
Schrijven over je break-up kan je ook meer duidelijkheid geven over wat er goed ging en wat er mis ging in de relatie.
De handeling van schrijven geeft je een gezonde uitlaatklep voor het uiten van je gevoelens van pijn en woede.
Journaling is een geweldige manier om uw dag te beginnen of te eindigen door u te helpen om u gefocust te houden op wat belangrijk is in uw leven.

Nogmaals, als je nog nooit eerder een dagboek hebt bijgehouden, kan het in het begin vreemd en ongemakkelijk lijken. Veel mensen vinden het nuttig om te schrijven alsof ze met een zeer goede vriend of vertrouwenspersoon spreken. Als je doorgaat, zul je misschien verbaasd staan ​​over hoe belangrijk het dagboek in je leven kan worden.

Ondanks wat je op dit moment voelt, kun je genezen van een hartaanval en verdergaan met je leven. The Magic of Making Up is een relatiegids die ook uitstekende strategieën bevat voor het omgaan met een hartaanval om verder te gaan met relaties die zijn beëindigd. Bezoek de officiële website voor meer informatie.

Tot slot, wat zijn uw gedachten over de verdiensten van het opschrijven van uw gevoelens? Deel alstublieft uw gevoelens en meningen met ons door hieronder te reageren!