Hoe zich intelligent te kleden om mannen aan te trekken

Hoe zich intelligent te kleden om mannen aan te trekken

Je hebt misschien een vrouw gezien om binnen korte tijd een aantrekkelijke man te pakken en als vrouw heb je je misschien afgevraagd welke eigenschappen nodig zijn om de aandacht van een man te trekken. Zelfs sommige vrouwen vragen zich af hoe ze in korte tijd mannen kunnen aantrekken.

Nou, hier is nieuws voor jullie allemaal! Het is waar dat sommige eigenschappen misschien zijn wat een man graag zou willen zien in zijn partner, maar de eerste en aller-aller kwaliteit fundamenteel naar beneden naar de aarde mannen zoeken in een meisje is hoeveel ze aantrekkelijk is. Merk op dat het met “aantrekkelijk” niet alleen mooi betekent, maar ook de manier waarop je jezelf op een aantrekkelijke manier presenteert en voor die vriend moet je je goed kleden.

Hoe te kleden om mannen aan te trekken:

1) Wees sexy: probeer sexy te zijn in je uiterlijk. “Mannen zijn visuele wezens” is een heel oud adagium; probeer deze functie van mannen te benutten.

A) Een rok of jurk met riemen: Kleine tailles trekken mannen aan. Rokken en jurkjes met ceintuur maken de taille dun. Deze dressing weerspiegelt de ronding van het lichaam van een vrouw. Zelfs je kunt jurken uitproberen waarbij de buik zichtbaar is met de navel.

B) Een top met V-hals: een mooie onthullende jurk en toch zachtheid rond het personage. Je kunt het laten onthullen tot je comfort.

C) Top onthullende bh-band: Het dragen van tops op een manier die beha-bandjes laat zien is een leuke manier om een ​​man naar je toe te laten kijken. Je kunt ook zwarte beha’s of plastic bh’s gebruiken. Witte kleur zal ook geen kwaad doen als je de natuur van een goed meisje wilt laten zien.

2) Perfecte outfit vanaf mannen:

Denk niet te veel na over je outfit terwijl je voor een date gaat of ergens in de buurt de ogen van een man gaat vangen. Een simpel paar kledingstukken zoals een korte broek met een tanktank en sandalen is genoeg om de vogel te vangen! Dat zou de magie doen.

3) Je benen zijn niet onbetekenend:

Dressing dekt niet alleen de bovenste delen van uw lichaam, het dragen van hakken volgens uw benen, maakt deel uit van het proces. Mannen geven niet om schoenen; Hoezeer ze ook om schoenen geven, ze geven om hoge hakken. Het dragen van hoge hakken verhoogt de billen bij vrouwen zodat ze er aantrekkelijk uitzien voor mannen.

Niet alleen dat, hoge hakken maken de benen er sexier uitzien. Maar let bij het kiezen van hoge hakken niet op het comfortniveau van hen. Een man zou een meisje niet willen vergezellen dat een hak draagt ​​met een spagerende structuur of die niet goed kan lopen met de hielen eromheen.

4) Mannen geven niets om modetrends:

Als het enige doel is om aandacht van een man te krijgen, maakt het niet uit of je Prada-laarzen of de nieuwe jeanscollectie van Denim draagt. Zolang je er betoverend uitziet voor mannen, zou elke jurk alleen goed gaan.

5) Umm, iets roods:

We hebben allemaal een intuïtief kleurgevoel. “Rood” is de kleur voor de warmte en het gebruik van deze kleur zou een vrouw zeker sexy maken. Gebruik rode lippenstift, indien niet mogelijk, rode lipgloss op je lippen. Probeer de kleur rood toe te voegen aan je jurken als dit logisch is. Maar wees normaal; gebruik de kleur niet te veel of maak het gebruik ervan onnatuurlijk.

6) Sommige don’ts:

Vóór deze punten hebben we alle dos in dressing besproken. Maar je moet je ook bewust zijn van de don’ts in dressing. De tot nu toe genoemde verbandstijlen zijn gunstig. Maar als ze niet bij uw lichaam passen, aarzel dan niet om ze te verlaten.

A) Als je dijen zwaar zijn, vermijd dan het dragen van een strakke spijkerbroek die is uitgesneden of uitwaaierend omdat ze je dijen er fors kunnen laten uitzien.

b) Als uw buik niet sober en slank is, vermijd dan het dragen van tanktops of haltertops die de huid vertonen. Probeer in plaats daarvan tunieken, boertoppen of T-shirts te gebruiken voor een casual look.

c) Draag geen kleding voor mannen die je lichaam te veel bedekt. Op die manier kun je de mening van mannen weerstaan. Draag damesslijtage waardoor je eruitziet zoals een vrouw wil.

Aantrekkelijk aankleden betekent niet dat u een hete man in handen krijgt. Je moet ook wat persoonlijke kwaliteiten hebben. Zoals vertrouwen hebben in jezelf, jezelf zijn, veel onderhoud achterlaten, enzovoort. Eigenlijk zijn dit gemeenschappelijke eigenschappen die een man of een vrouw zou moeten bezitten. Als je deze eigenschappen in jezelf kunt verbeteren, kan niemand je charme weerstaan ​​en als je ze eenmaal onder de knie hebt, wordt het aantrekken van mannen de nieuwsgierigheid van een kind voor jou.