Jongens geven net zoveel toe als Douche achter Gesprekken die ze ooit hebben gemaakt

Jongens geven net zoveel toe als Douche achter Gesprekken die ze ooit hebben gemaakt

Het booty-gesprek kan iets moois zijn. Je callameert alleen, tekst, tenzij je een of andere conventionele bizarre persoon bent met wie je gemeenschap moet hebben, ze bevestigen dat ze ook graag gemeenschap met je willen hebben, je een moment vastspijkeren als een ontmoetingspunt, en dan voor je het je realiseert, ben je klaar!

Ik heb aangesloten op een vrouw, soms met een tussenpoos van twee maanden. Het werd uiteindelijk een uitstekende setup, voor zover het gaat om butt-calls, en het enige wat ik er niet leuk aan vond, was dat mensen over het algemeen op doordeweekse avonden konden installeren, als ik eenmaal een goede nachtrust in mijn eigen matras had en ze altijd pouty zou krijgen als ik zei dat ik de nacht niet zou doorbrengen.

Ze reageerde daarna niet meer. Ik verontschuldigde me de volgende dag halfhartig – maar kon onze seksuele connectie niet behouden. Ik kan begrijpen waarom de vrouw vastbesloten was om niet meer met me te praten of contact met me op te nemen. Ik zal verklaren dat de volgende dag een mooie douche-beweging is om een ​​bepaald lichaam te vertellen dat je zult komen om gemeenschap te hebben en dan meteen daarna te stoppen.

Ik was op een avond behoorlijk dronken en heel sexy, dus ik begon met het sms’en van een vrouw met wie ik werkte. Daarom heb ik het toilet in de bar bezocht, een foto van mijn lul genomen en SnapChatted het aan haar gegeven. Ik ondertitelde het, dame, ik begrijp dat je deze lul wilt. Ze begreep de volgende avond heel goed, toen ik rationaliseerde en duidelijk maakte hoe verspild ik was, maar man, ik voelde me een idioot. Stuur geen penisfoto met een Kendrick-Lamar-lijn. Het zal niet presteren.

Ik ervoer een strikt seksuele band met een vrouw die ongeveer 90 dagen duurde.

Onze strategieën om te ontmoeten begonnen altijd met precies hetzelfde concept: moet je vanavond bij elkaar komen? Toen ze een andere man ontmoette, gaf ze me alle gelegenheid om wat we aan het doen waren om te zetten in echte daten, en dat ik er geen greintje van greep. Na een jaar later, toen ik op mijn Facebook-feed merkte dat ze niet langer in verbinding stond met een andere man. De nacht heeft meer dan een jaar gepost, ik sms’te Wil je vanavond bij elkaar komen? Alsof er na de scheiding of wat dan ook geen rouwperiode zal zijn. Ik heb nooit van haar gehoord en de volgende avond merkte ik dat ze me op Facebook ontvriendde.

Het is een vrij slechte. Toen ik een paar jaar geleden verhuisde naar D.C., begreep ik niemand, en ik eindigde veel met een meisje waarmee ik naar de middelbare school ging.

D.C. dus gebeurde dat ik verslaafd was aan meer dan een jaar niet-identieke tweelingbroer toen we in grote scholen zaten wat ze niet begreep. We kregen echt goede vrienden met voordelen, maar het kwam tot stilstand toen ik probeerde haar te berijden – bel haar op een avond en ze zei dat ze iemand had ontmoet en dat de dingen ernstig werden. Ik was altijd al gewond en eindigde met sms’en, ‘Wat dan ook. Je broer of zus was hoe dan ook beter. ‘