Hoe de valkuil van over eten te vermijden na een break-up

Hoe de valkuil van over eten te vermijden na een break-up

Ik ben meestal een emotionele eter. Daar heb ik het gezegd. Terwijl anderen hun verdriet in drank kunnen verdrinken, is mijn neiging om troost te zoeken in een partij brownies (bij voorkeur met noten!) Na een emotionele overstuur.

Ik ben absoluut niet alleen.

Veel mensen wenden zich tot voedsel als ze zich gestrest, verdrietig, gekwetst of overweldigd voelen. Dat is waarom over eten vaak voorkomt tijdens en na een break-up. Break-ups kunnen emotioneel een verschrikkelijke tol op ons eisen, dus “troost” en “rommel” -voedsel wordt des te aantrekkelijker omdat het zooo goed smaakt, en bovendien gemakkelijk verkrijgbaar is.

En alles dat ons goed doet voelen, zoals die pint heerlijke Ben & Jerry’s in de koelkast, is slechts het ticket. Het grootste probleem bij het gebruik van voedsel is echter dat, terwijl het “goed voelen” vluchtig is, de nadelige effecten op onze taillelijnen en over het algemeen veel meer blijvend zijn.

De sleutel tot het vermijden van de gevaren van overeten na een break-up is om te beseffen dat je in plaats daarvan gezondere coping-strategieën kunt kiezen. Oké, met zoveel verleiding in de buurt, geef ik toe dat dat makkelijker gezegd dan gedaan is. Dus, de volgende zijn enkele ideeën om u te helpen gezond te blijven tijdens genezing:

    Wanneer je je laag voelt, in plaats van naar de keuken te gaan, bezoek of roep een vertrouwde vriend op en steun op hun steun. Ze houden van je en willen je helpen.

Ga aan de slag. Of je nu wandelt, zwemt, rent, jogt, wandelt, fietst, skate, enz., Deskundigen zijn het erover eens dat lichaamsbeweging niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook als stemmingsregelaar.

Een dagboek bijhouden. Schrijven over je gevoelens kan een geweldige uitlaatklep zijn. Ik heb in feite meer uitgebreid geschreven over journaling en de voordelen die je ervan kunt ontvangen.

Lach. Ik geloof echt dat we het genezende genezingsproces kunnen onderschatten. Als je je bijvoorbeeld overweldigd voelt, trek je favoriete komedie aan en sta jezelf toe om los te laten. Het is verbazingwekkend hoeveel beter je je voelt na een diepe, hartelijke lach.

Focus op een hobby of ontdek een nieuwe hobby. Betrokken raken bij een hobby is een uitstekende manier om je aandacht af te leiden van je problemen om een ​​taak te volbrengen die je prettig vindt.

Nogmaals, dit zijn slechts een paar uitstekende tips om u te helpen de valkuilen van overeten te vermijden. Ik moedig je ook aan om T.W. Jackson’s The Magic of Making Up-programma. Ondanks de titel bevat zijn programma uitstekende suggesties over gezonde manieren om het einde van een relatie aan te kunnen.

Vertrouw er alsjeblieft op dat je deze moeilijke tijd kunt doorstaan ​​zonder je mentale, fysieke of emotionele welzijn op te offeren.