Hoe mensen met lichaamstaal aan te trekken

Hoe mensen met lichaamstaal aan te trekken

Hoe kun je mannen aantrekken met je lichaamstaal?

Het seksuele orgaan van een man zit in zijn ogen, niet in zijn broek. Eenvoudig gezegd, mannen zijn visuele wezens en zo opereren ze. Mannen vertrouwen veel op wat ze zien. Stel je dit eens voor, je bent bij een man die je enorm heeft aangetrokken en je wilt dat hij zich ook tot je aangetrokken voelt. Wat doe jij? Hierna volgen enkele tips om mannen aan te trekken.

1. Communiceer met je ogen

Als het gaat om lichaamstaalcommunicatie, zijn je ogen krachtig. Contact met de ogen helpt om je goed te laten voelen of houdt van hormonen geassocieerd met lust of liefde, en verhoogt ook je hartslag. Kijk een paar seconden naar zijn ogen en kijk geamuseerd. Kijk naar beneden en fladder met je wimpers. Dit geeft hem de indruk dat je onschuldig maar geïnteresseerd bent. Blik op zijn schouder terwijl je dit doet. Wanneer je ogen in contact komen met hem, beweeg je je schouders iets naar voren en laat je ze vallen. Zorg ervoor dat u alleen uw schouder beweegt en niet de hele arm. Probeer naar je schouder te kijken, want hierdoor zijn je rondingen merkbaar en krijg je meer aandacht.

2. Kom dichterbij

Zodra de gast interesse toont, laat hem je meer verlangen door dichter bij hem te komen. Ga naar hem toe en raak zachtjes zijn hand aan. Deze verleidingstechniek laat hem openlijk weten dat je hem wilt hebben. Druk zachtjes op zijn schouder of hand terwijl je praat. De squeeze moet zacht zijn. Maak een paar snelle aanrakingen en trek dan herhaaldelijk je hand terug. Omdat je nu dichter bij hem bent, leun op hem en fluister zacht in zijn oren. Als hij dichterbij komt, betekent dit dat hij interesse in je heeft. Als hij echter teruggaat wanneer u op hem probeert te leunen, betekent dit dat hij niet in u geïnteresseerd is. Als hij turen of kromtrekken als je dichter bij hem komt, betekent dit waarschijnlijk dat hij nerveus is om je heen.

3.Rub je tong tegen de huid die je onderste voortanden bedekt

Open je mond enigszins, overdrijf het niet, want je ziet eruit als een vis die naar lucht snakt. Dit zal hem de indruk geven dat je gevleid bent en geeft ook de informatie door dat je een uitstekende kisser bent, een kwaliteit die de meeste mannen willen in een dame. De meeste mannen zullen glimlachen als ze zien dat je dit doet, omdat deze beweging hen lijkt aan te passen.

4. Breng je haar in contact

Steek je vingers langzaam door je haar en stop in de nek van je nek. Zodra je vingers je nek hebben bereikt, beweeg je je ketting heen en weer of sleep je je vingers over je sleutelbeen. Door je lichaam op deze manier te strelen, wil hij meer willen zien. Dit werkt meestal bij de meeste jongens omdat het hen het vertrouwen geeft dat nodig is om je te benaderen.

Deze tips over hoe je mannen kunt aantrekken, werken alleen als je vertrouwen hebt in jezelf. Onthoud altijd dat je altijd jezelf bent. Doe niet dom of dom om hem te behagen, want dit kan hem in verwarring brengen.