Vijf goede en flirterige gesprekstarters

Vijf goede en flirterige gesprekstarters

Als je een paar goede, flirterige gespreksstarters wilt gebruiken met mannen en vrouwen, dan ben je bij de juiste post, degene die ik met je ga delen, zijn gewoon fantastisch.

Dus, zonder verder oponthoud, laat ik deze fantastische en flirterige gespreksaanvallers met je delen:

De eerste is:
“Wanneer heb je voor het laatst geprobeerd …?”
Hoewel deze gespreksstarter misschien niet erg flirterig en zelfs goed voor sommigen van jullie lijkt, gebruik ik het de hele tijd en het is verbazingwekkend, het geeft me altijd positieve antwoorden en het allerbelangrijkste, het begint geweldige gesprekken die zowel flirterig als zeer bevredigend zijn.

Om deze flirterige gesprekstarter echter met je te laten werken, moet je iets interessants bedenken, ik stel bijvoorbeeld altijd de volgende vraag aan meisjes: “wanneer heb je voor het laatst chocolade en vanille-ijs geprobeerd?”

Nogmaals, dit ziet er misschien raar en heel raar uit, maar het zorgt ervoor dat jongens en meisjes heel snel in een zeer flirterige sfeer komen.

De tweede goede en flirterige gespreksaanzet is:
“Als een …. Waarom lach je het meest?”
Je plaatst deze vraag man of vrouw, man of vrouw, en jij vraagt ​​het.
Je zult niet geloven hoeveel “praten en praten” deze starter je gaat geven, en ja, ik ben het met je eens, het lijkt niet erg flirterig, maar het maakt de ander veel over zichzelf en heel erg snel zal het escaleren tot een flirtend gesprek.

De derde is:

“Zou je liever bij een rijke vrouw / man zijn die saai is of een arme vrouw / man die opwindend is?”
Geloof me, dit is een van de meest verbazingwekkende flirterige gespreksstarters die je kunt gebruiken, vooral met meisjes, ze kunnen niet voor zichzelf beslissen en ze zullen blijven praten en ruzie maken en dan zullen ze blijven lachen en plezier hebben omdat je ze hebt gevraagd iets heel gênant / geheimzinnigs / eerlijks over zichzelf.

Ik gebruik dit de hele tijd en het geeft me verbluffende resultaten.

De vierde is:
“Wat wil je het liefst in een vriend / vriendin? Sex of liefde? ”
Als ze je vertellen dat ze niet allebei zullen vertellen, vertel hen dan dat ze er één en slechts één moeten kiezen!

Het kan heel grappig zijn en zowel meisjes als jongens zullen merken dat ze ruzie met je maken en proberen je te overtuigen van hun keuze, het is erg grappig en het zal ook een fantastisch flirterig gesprek creëren dat erg moeilijk zal zijn om te stoppen, vooral als je hebt de juiste lichaamstaal erbij.

En de vijfde goede en flirterige gesprekstarter is de volgende:
“Wie liegt er meer mannen of vrouwen / jongens of meisjes?”

Deze flirterige gespreksstarter is mijn favoriet, ik gebruik het de hele tijd om niet alleen gesprekken te starten met vrouwen die ik ken, maar ook vreemden op straat zijn in coffeeshops, het is geweldig en het levert je fantastische resultaten op.