3 PLAATSEN WAAR KUNT U ECHT COWBOYS

3 PLAATSEN WAAR KUNT U ECHT COWBOYS

Je kent waarschijnlijk veel jonge vrouwen die een cowboy willen ontmoeten, daar is niets ongewoons aan. Hoe vaak hoor je echter dat iemand die je kent is begonnen met het daten van een echte, zuidelijke cowboy? De realiteit is dat deze jongens moeilijk te vinden zijn, en het kan heel moeilijk zijn om er een te vinden voor jezelf. Maar ze zijn daar, je moet gewoon een beetje harder werken om ze allemaal te vinden. Nu, als je de man van je dromen nog steeds niet hebt gevonden, zijn we hier om te helpen, dus hier zijn de beste drie plaatsen waar je nu een cowboy kunt ontmoeten.

Cowboy Bar om te bezoeken: Elixir Saloon

Deze specifieke sedan bedient al sinds 1858 de inwoners van San Francisco en bezoekers van buiten de stad. De oorspronkelijke constructie werd verwoest tijdens een aardbeving in 1906, maar de eigenaar hield zo veel van deze bar dat hij besloot deze vanaf de grond af te bouwen. Tegenwoordig is het een van de beste en langdurende bars in het land. The Elixir is gespecialiseerd in seizoensgebonden cocktails en de eigenaren maken zelfs hun eigen bier, dat veel cowboys aantrekt. Dus als je zin hebt om een ​​avontuur te beleven, ga dan naar beneden en pak een paar koude met de best uitziende cowboy aan de bar.

Western Vacation: Paws Up

Met een land, zestig vierkante mijlen groter dan het eiland Manhattan, biedt het resort Paws Up veel afzondering en stijl. De ranch beschikt over het grootste manegecentrum in de staat, samen met meer dan twee dozijn huizen met een westers thema en meer dan dertig tenten die zijn ontworpen voor serieuze glamping. Een van de grootste attracties van het resort is het Chuckwagon-diner, dat u meeneemt in een door paarden getrokken wagon naar de nabijgelegen rivier voor een maaltijd bereid boven een kampvuur. Lokale banjospelers en cowboydichters hebben de juiste stemming – en de situatie is perfect voor jou en je cowboypartner om een ​​romantisch diner te houden en de eerste kus te hebben.

Cowboy Event to Present: Montana Bucking Horse Sale

Ok, we hadden het over twee plaatsen, nu moeten we ruimte laten voor ten minste één cowboy-evenement dat je zou moeten bijwonen, en hier heb je de jaarlijkse paardenverkoop in Miles City, die een aantal van de beste bucking-aandelen in de VS debuteert. Nu, in aanvulling op het kijken naar actie in de bucking arena, heb je grote kans om te dansen tijdens de straatdans of luister je naar enkele van de beste country-acts met een cowboy die je daar ontmoet. Het wordt elk jaar het derde volledige weekend van mei gehouden, dus zorg ervoor dat je rond die tijd het schema wat losser maakt. Nu zijn deze plaatsen misschien te ver weg voor je comfort, dus probeer misschien een land datingsite en begin met iemand uit het buitenland te daten.

Waar wacht je nu op?

Hoewel we niet 100% kunnen garanderen dat je de juiste cowboy voor je zult ontmoeten op een van deze plaatsen, is de kans groot dat dat zal gebeuren. Niettemin ben je nu goed voorbereid om uit te gaan en te vinden wat je zoekt, en de rest is op jou gericht. Als je echt een charmante, familieman wilt ontmoeten om een ​​romantische relatie te hebben, moet je een paar uur opnemen. En twijfel niet aan jezelf, als je toevallig naar een van deze plaatsen gaat en niet meteen de juiste persoon ontmoet, zul je hem na een paar bezoeken zeker terug vinden. Draag daarom de oude cowboylaarzen op die je de afgelopen jaren in de kast hebt gehouden, ga het huis uit en geniet van het leven.