Hoe te om rijpe vrouwen te plagen

Hoe te om rijpe vrouwen te plagen

Het geheim om oudere en oudere vrouwen te plagen heeft niets te maken met het plagen van jongere vrouwen, met andere woorden, als je dezelfde technieken en communicatiestrategieën toepast, zul je nooit slagen!
Dus vandaag wil ik je laten zien hoe je volwassen en veel oudere vrouwen kunt plagen.

Het is heel gemakkelijk en het mooie is dat oudere vrouwen zoveel ervaring hebben opgedaan dan jongere, en nog belangrijker, ze zijn er om plezier te hebben!

Wanneer je te maken hebt met jongere vrouwen, denken de meesten misschien aan een huwelijk, sommigen denken er misschien over om een ​​vriend te vinden, en slechts een paar van hen denken erover om plezier te hebben, echter als je te maken hebt met volwassen vrouwen , bijna allemaal denken ze aan hetzelfde: plezier hebben en plezier hebben, dus zijn ze veel gevoeliger om positief te reageren op je plagerige en speelse communicatie.

De eerste manier om oudere vrouwen te plagen, is door met hen een scenario te maken.

Ik ben dol op deze techniek omdat het gewoon werkt!
In feite werkt het elke keer! Als je bijvoorbeeld met een volwassen vrouw bent, maak je een goede communicatie met haar, laat je haar een beetje lachen, vertel haar dan dat je een beetje tekort bent en dat je een voorstel aan haar wilt doen.

Dit is slechts een voorbeeld, je kunt er zelf een maken als je dat wilt.
Vertel haar dan dat je haar wilt werven in je bende, want ze heeft wat nodig is om een ​​geweldige crimineel te worden!

Natuurlijk moet je ook plagend klinken en ook humoristisch zijn, dan beginnen met brainstormen over je volgende hits en hoe je de winst gaat opsplitsen.
En in elk scenario dat je met volwassen vrouwen speelt, moet je uiteindelijk de slechterik worden, je moet het oneens zijn, je moet hen vertellen dat je ze uiteindelijk in de woestijn gaat doden en begraven omdat je graag alle winsten alleen voor jezelf!

Ik weet dat dit voor de meesten van jullie erg kinderachtig is, maar het werkt en rijpe vrouwen zullen zich goed voelen over jou omdat je zoveel plezier hebt dan de andere jongens.
De tweede manier om oudere vrouwen te plagen, is om kinderachtige spelletjes met ze te spelen.
Deze eenvoudige techniek is vrij universeel, wanneer je met een vrouw bent en je haar zou willen plagen, zou je deze techniek ook moeten gebruiken.

Een van de beste spellen waarmee je volwassen vrouwen kunt plagen, zijn duimoorlogen en rode handen, ze zijn fantastisch.

Een andere fantastische techniek om rijpe vrouwen te plagen, vertelt hen domme grappen.
Dit is een van mijn favoriete technieken omdat het niet uitmaakt met wie je te maken hebt, het vertellen van domme en kinderachtige grappen gaat altijd werken, of je nu te maken hebt met een vrouw die in jou geïnteresseerd is of gewoon een vrouw die je zojuist hebt ontmoet, zij allemaal genieten van deze leuke en geweldige tijd.