Kan de man zijn met wie u communiceert met online legitiem?

Kan de man zijn met wie u communiceert met online legitiem?

Dus je hebt nu lang met deze persoon online gecommuniceerd en ook jij denkt dat je voor elkaar valt. Hij verschijnt gewoon als de perfecte man, maar je vrienden en familie geloven anders. Ze waarschuwen u voor de vele ‘slechteriken’ op internet en dat u waarschijnlijk het beste uitgaat voor iemand in de ‘echte’ wereld. U bent het daar niet mee eens – uw hart informeert u dat hij of zij de belangrijkste is, maar u kunt er niet aan twijfelen dat hij of zij misschien plezier heeft met uw hart.

Waar ga je naar toe?

Nou, het is zeker moeilijk te bepalen of een man met wie je op internet hebt gecommuniceerd oprecht of anderszins bent. Over het algemeen is het moeilijker dan iemand persoonlijk zou moeten daten, vooral als je door veel afstand van elkaar gescheiden was. Maar er zijn een paar vragen waar je aan kunt denken om zijn waarachtigheid te ‘testen’:

1. Zou je er alleen voor staan ​​met wie hij communiceert? Het is eenvoudig om te bepalen of u zijn enige bent, als hij beweert dat dit de situatie is, door met hem te communiceren op verschillende gelegenheden gedurende de dag. Breek zijn routine omdat dat zal helpen de dagelijkse verplichtingen bloot te leggen die hij je ontneemt, bijvoorbeeld zijn vrouw oppakken van het werk, zijn kinderen in slaap brengen, etenstijd samen met zijn familie, enz. Je krijgt de inhoud. Praat ook niet alleen online met hem – maak gebruik van de telefoon, schrijf hem brieven, stuur hem e-mails, stuur hem geschenken op zijn straatadres. Als hij niet graag zijn telefoonnummer, adres of huidig ​​e-mailadres opgeeft, wees dan sceptisch – hij of zij verbergt iets van je spullen.

2. Praat hij samen over jouw toekomst? Ik heb het niet alleen over het samen bespreken van het volgende, plant hij echt zijn toekomst samen met jou? Er is zonder twijfel dat het niet gemakkelijk voor hem (of anderszins) is om toekomstige plannen te bespreken als er veel onzekerheid bestaat over hoe samen te zijn, en bijvoorbeeld waar. Je samenzijn zal zeker een bepaalde hoeveelheid opoffering eisen van een van jullie of van jullie terwijl je worstelt om een ​​norm te vinden waar beiden kunnen leven. Houd er rekening mee dat sommige mannen het misschien moeilijker vinden om volledig in jou te investeren als er geen gemeenschappelijke doelen zijn om lager bij elkaar te blijven. Dus maak tastbare doelen met betrekking tot je toekomst en date ze, bijvoorbeeld, samen besluiten dat je het komende jaar lager in Palm Springs, Californië, zult gaan wonen. Dan moet je hem een ​​energieke rol zien spelen door toe te voegen aan de vervulling van het doel als hij echt serieus in je geïnteresseerd is.

3. Heb je ooit iemand persoonlijk ontmoet? Als het tijd wordt, moet je persoonlijk bij elkaar komen. Natuurlijk is dit echt een lange-afstandsrelatie, het helpt je altijd om hem minimaal te ontmoeten in een tastbaar bestaan ​​en samen tijd door te brengen. Dit helpt je niet alleen om vast te stellen of hij inderdaad is wie hij zegt dat hij is, daarnaast kun je er ook voor zorgen dat hij iemand is die je zelf kunt zien en die de romantiek van zijn leven krijgt. Om nog maar te zwijgen, het houden van open communicatie-lijnen voor individuen helpt om je webrelatie te laten bruisen in anticipatie en opwinding. Je zult nieuwe ontmoetingen en herinneringen samen delen die je zou kunnen gebruiken om je webrelatie verder te voeden tot de dag dat je weer bij elkaar bent.

Tot slot, misschien wel de meest cruciale is of je het in je hart voelt of niet, dat hij in staat is om de romantiek van het leven te zijn. Accepteer niets of niemand minder. Als je eerlijk kunt zeggen dat hij mogelijk de passie voor je dagelijkse leven is, maak het dan!