Relatie Advies Voor Vrouwen Uit De Hersenen Van Mannen :video-chat

Relatie Advies Voor Vrouwen Uit De Hersenen Van Mannen :video-chat

Op zoek naar een beter begrip met je man? Volgens neurowetenschap verschillen de hersenen van mannen volledig van de hersenen van vrouwen. Het ontdekken van dit soort hersenverschillen kan zeker helpen om de specifieke standaard van interactie met je liefdevolle relatie te verbeteren. In veel gevallen, mannen van alle leeftijden toepassen tal van linkse zijden met hun hersenen dat is eigenlijk de specifieke plek die de logica en rechtvaardiging controleert. Dit specifieke zou precies kunnen beschrijven waarom mannen waarschijnlijk meer detail georiënteerd zijn en direct naar het eigenlijke punt in hun gesprek. Deze mensen hebben ook meestal de neiging om zich op één bepaald punt tegelijk te concentreren. Omgekeerd, vrouwen van alle leeftijden hebben meer neuronen verbindingen tussen beide kanten met hun hersenen. Simpelweg omdat ze waarschijnlijk een van beide zijden van hun hersenen zullen toepassen, hebben ze de neiging om veel meer bedreven te worden, hebben ze een overvloed van praten over, en voeren ze een veel beter multitasking werk uit. Deze verschillen in de hersenen kunnen helpen ervoor te zorgen dat u een groot voordeel in uw relatie.

Neem niet aan dat mannen gedachten kunnen lezen.

Een waardevol relatieadvies voor vrouwen is altijd te stoppen Laten we aannemen dat mannen gedachten kunnen lezen! Als je je man niet vertelt wat je precies nodig hebt, zal de man het waarschijnlijk nooit ontvangen. Mannen haten mind games en misschien zijn ze niet enthousiast over het lezen tussen de regels. Bereid om te allen tijde teleur te stellen als je niet stopt met het geven van enkele hints. Je moet de waarheid erkennen dat mannen een ander soort denkproces hebben, verschillende prioriteiten en zeker verschillende reacties van vrouwen.

Je hoeft niet Perfect te zijn.

Een ander relatieadvies voor vrouwen is dat je niet perfect hoeft te zijn. Vrouwen maken vaak deze ideale stijl van zichzelf in hun gedachten en vergeten wie ze werkelijk zijn. Het is eigenlijk goed om je man te laten kijken naar je rommelige haar in de ochtend! Laat uw beveiliging depressief en ook veel plezier samen met de beste partner of zelfs echtgenoot. Minnaars die gek zijn om elkaar heen zijn meestal de werkelijke die waarschijnlijk in staat zijn om door te gaan.

Veilig, liefdevol thuis en familie

Het soort romantische relatie waar mannen naar verlangen is eigenlijk waar men het veilige, liefdevolle thuis en een mogelijk gezin in de nabije toekomst kan geven. De jongens houden van een vrouw waarmee ze kunnen praten en over alles onder de zon en duidelijk iemand waar ze plezier mee kunnen hebben. Verrassing. Dat is precies wat vrouwen ook willen, toch? Praat met je echtgenoot als je meer relatieadvies wilt voor vrouwen van mannen, is het hun gedachten en meningen die echt zorgen goed?

Onthoud dat hij maar één ding tegelijk kan doen.

Elke keer als je iets hebt om samen met hem over te praten, hou je in tot het voetbalspel voorbij is en vraag ook om een geselecteerde tijdsperiode voor je om te bespreken. Als je misschien met hem wilt praten als hij van het spel geniet, hoop dan niet zijn volle aandacht te krijgen. Als je hem echt nodig hebt om op te letten, probeer dan om minder woorden en zinnen te gebruiken. Veel mannen worden ongeduldig als je de toeristische route neemt om ter zake te komen.

Mannen delen geen gevoelens.

Mannen zijn op actie gericht en reageren netjes op de acties. Wanneer je wilt uitdrukken dat je van hem houdt, zul je moeten handelen en het aan je echtgenoot laten zien. Je kunt deze benadering eenvoudig maken door gewoon te werken aan activiteiten die hij liefheeft en duidelijk laten zien dat je hem waardeert. Mannen worden beschreven die altijd hun gevoelens in hun hart zullen houden. Ze hebben de neiging om helemaal niets te laten zien in woorden net voordat zorgvuldig uit te vinden van de relatie. Houd in gedachten dat uw man voor altijd hun liefde zal uiten met zijn daden in plaats van gewoon iets te zeggen.