Relatiehulp voor koppels en gezinnen 3:video-chat

Relatiehulp voor koppels en gezinnen 3:video-chat

 

Het is niet altijd makkelijk om te zeggen of een man echt verliefd op je is of je echt leuk vindt. Maar er zijn een paar veilige manieren om het te zeggen, zodat je je niet meer kunt afvragen.
Jij bent zijn hoogste prioriteit.

Hij denkt vaak aan je en houdt de hele dag contact met je. Hij betrekt jou in zijn plannen en waardeert het als jij hetzelfde voor hem doet. In gesprek gebruikt hij woorden als “ons”, “wij” en “ons”. Dit geeft aan dat hij onbewust wil dat jij deel uitmaakt van zijn toekomst.

Hij respecteert je en behandelt je goed.

Als een man van een vrouw houdt, is hij attent op haar behoeften, gevoelens en verlangens. In feite, als hij echt verliefd op je is, is de kans groot dat hij je behoeften op de eerste plaats zet boven die van hemzelf.

Vaak zal hij zijn uiterste best doen om je leven op een of andere manier beter te maken en ook respect en hoffelijkheid tonen aan je vrienden en familie.
Een verliefde Man zal zijn vrienden alles over je vertellen.

Als een man je affectie toont, vooral in het openbaar, geeft dat duidelijk aan dat hij trots op je is en wil dat iedereen ziet dat jij zijn grootste kneep bent.
Hij wil dat al zijn vrienden en familie over u weten en nodigt u uit voor speciale familiefuncties en zelfs bedrijfsbijeenkomsten.

Het grootste deel van zijn vrije tijd is bij jou.

Jij bent degene die hij wil zien in zijn vrije tijd. Hij kiest ervoor om overal met je heen te gaan en grote feestdagen samen door te brengen, zoals Kerstmis, oudejaarsavond, Thanksgiving, en natuurlijk Valentijnsdag.

Als een Man van je houdt, geeft hij om je leven.

Een man die echt van je houdt is echt gelukkig als het goed voor je gaat. In moeilijke tijden, is hij de eerste die je troost en aan je zijde blijft. Hij is de belichaming van een stand-up man die bereid is om de extra mijl te doen voor jou.

Een verliefde man zal waarschijnlijk leuke manieren bedenken om je te verrassen om je gelukkig te houden. Wanneer hij tegenspoed of rampspoed tegenkomt dan spoedt hij zich naar jullie om jullie en alles om jullie heen te beschermen.

Verliefde mannen bedriegen niet

Als een man van je houdt, zal hij je nooit bedriegen met een andere vrouw. Geen excuses. Ja, mannen zijn verbonden om hun zaad te verspreiden en zich voort te planten in het dierenrijk. Maar een eerbare man die erg verliefd is op een vrouw zou er niet aan denken.

Hij verlangt alleen maar naar het object van zijn genegenheid – jou. En hij behandelt jullie relatie met de grootste integriteit en eer. Hij is betrouwbaar, nobel en loyaal als het gaat om jouw band met hem. Hij doet wat hij zegt dat hij gaat doen uit respect voor jou.

Daden Spreken Luider Dan Woorden.

Geloof nooit een man als hij zegt” Ik hou van je ” als zijn daden en gedrag niet in overeenstemming zijn met zijn woorden. Zegt hij” Ik hou van je ” en dan draait hij zich om en sms een andere vrouw stiekem achter je rug?

Als dat zo is, houdt hij niet echt van je of respecteert hij je niet. Je instinct zal je laten weten of hij je gewoon een lijn geeft voor een bijbedoeling of dat hij het echt meent. Lees ook zijn lichaamstaal als hij het zegt.

Vertrouw op je intuïtie – het is 100% van de tijd juist.