Relatiehulp voor koppels en gezinnen 5:video-chat

Relatiehulp voor koppels en gezinnen 5:video-chat

 

Veel mensen geloven dat langeafstandsrelaties niet werken. Ongeacht of dit geloof het resultaat is van persoonlijke ervaring of een mening die gebaseerd is op het bekijken van de relaties van andere mensen, is er een subgroep van mensen die ervoor terugschrikken zelfs maar te proberen om een lange-afstand relatie te laten werken omdat ze bang zijn voor het verdriet dat ze geloven dat zal volgen.

Tal van factoren maken lange-afstand relaties onwaarschijnlijk te slagen, maar gemotiveerde koppels hebben ontdekt de geheimen om sterk te blijven, zelfs als ze duizenden kilometers van elkaar verwijderd.

Geheim nummer 1-Er is geen “normale” relatie.

Vergeet te denken dat er een standaard relatie type is waar je naar moet streven. Net zoals iedereen uniek is, zo zijn de relaties die ze smeden. Sommige mensen moeten tijd doorbrengen met hun significante andere in persoon, terwijl anderen blij zijn met een Skype chat elke dag. Er zijn koppels die om voor de hand liggende redenen tijd apart moeten doorbrengen – militaire inzet, banen, onderwijs – en het is aan elk koppel om te bespreken wat hun doelen zijn voor de tijd dat ze apart zijn en het belang van het regelmatig aanraken van de basis. Deze zullen verschillend zijn voor elk koppel, maar zolang beide partijen op dezelfde pagina staan, moeten ze in staat zijn om de tijd apart door te komen.

Secret # 2-Open communicatie

Koppels vinden het moeilijk om te praten, vooral over moeilijke onderwerpen, maar het is belangrijk om open communicatiekanalen te behouden. Zorg ervoor dat u beiden uw verwachtingen van de relatie hebt besproken, zoals eerder vermeld, en op dezelfde pagina staan. Dit gesprek zal niet het makkelijkste zijn om te hebben, maar niet inhouden en eerlijk zijn op dit moment kan helpen bouwen aan een solide basis vooruit. Soms zal één persoon zich realiseren dat hij zich meer inspant, maar niet zijn bezorgdheid uitspreekt, wat leidt tot groeiende gevoelens van wrok en, uiteindelijk, passieve agressiviteit. Er bestaat niet zoiets als te veel communicatie, dus voel je vrij om te experimenteren met wat voor jullie werkt.

Geheim # 3-Er zal onzekerheid zijn, maar laat het je niet tegenhouden

Verlatingsangst is niet alleen beperkt tot kinderen en honden – volwassenen kunnen het ook krijgen. Wanneer je geliefde je na enige tijd samen verlaat, is het gemakkelijk om onzeker te zijn over de relatie, of om je leven in de wacht te zetten tot ze je weer bezoeken. Dit maakt het alleen maar erger omdat je geobsedeerd bent door het gebrek aan fysieke nabijheid, en de relatie in twijfel trekt. Het beste wat je kunt doen als ze eenmaal vertrekken is terug te springen in je dagelijkse routine, terwijl je ervoor zorgt dat je regelmatig met hen praat. Maak tijd voor lokale vrienden en activiteiten omdat ze kunnen helpen voorkomen dat u te veel over de afstand te denken.

Geheim # 4-Hou de romantiek levend

Jullie zijn misschien uit elkaar, maar er is geen reden om de romantiek levend te houden, zelfs niet over een lange afstand. Stuur elkaar flirterige sms ‘ jes gedurende de dag, schrijf brieven of e-mails, stuur elkaar cadeautjes, en onthoud dat alleen omdat je niet in dezelfde stad bent geen reden is om te stoppen met werken aan de relatie. Plan uitstapjes om tijd met elkaar door te brengen, en doe een poging, elke kans die je krijgt, om de andere persoon van zijn voeten te vegen.

Geheim # 5-Omarm technologie

Bijna iedereen heeft een smartphone, dus gebruik die gelegenheid om lunchafspraken te plannen met elke tijd zones die het toelaten – waar u een persoonlijk gesprek kunt voeren tijdens uw lunchpauze, of op andere momenten gedurende de dag. Stuur elkaar foto ‘ s van jullie dagelijkse routine zodat jullie beiden betrokken kunnen blijven bij elkaars leven.
Lange-afstand relaties kunnen moeilijk zijn voor iedereen, maar deze geheimen kunnen je helpen door de moeilijke tijden heen te komen.