Relatiehulp voor koppels en gezinnen 7:video-chat

Relatiehulp voor koppels en gezinnen 7:video-chat

 

Het delen van een intens gevoel, zoals liefde, vereist verschillende dingen. Dit komt als een verrassing voor de meeste mensen omdat het idee van het communiceren van hun genegenheid voor iemand draait om lessen geleerd tijdens lastige tienerjaren, terwijl het verwijzen naar romantische komedies voor alle beste upgrades. Helaas zijn dit geen beproefde of geëerde methoden voor het presenteren van iemands ware gevoelens. Aandacht besteden aan een paar dingen, ze goed doen en gebruik maken van gerichte benaderingen geven een venster op de impact van liefde op het leven van een individu.

Algemene Richtsnoeren

Hoewel elk moment de juiste aanleiding moet zijn voor passie, bloeit een oprechte verbinding beter onder bepaalde parameters. Mensen moeten de omgeving cultiveren en dit betekent dat ze zich bewust zijn van de basis.

De juiste tijd: hoewel een lastig concept, het selecteren van de juiste tijd met een passende locatie hulpmiddelen in goede communicatie. Een luidruchtig restaurant of bar tijdens een drukke tijd als schreeuwen nodig is om gehoord te worden creëert een onnodige strijd. Ook, wees je bewust van welke tijd van het jaar, week of dag werkt het beste. Benadrukt CPA ‘ s kunnen in de eerste helft van de maand April een diepgaande discussie moeilijk te onderhouden vinden.

Kijk in de ogen: communicatie van aangezicht tot aangezicht maakt het mogelijk subtiele nuances door de andere persoon te lezen. Het lezen van een expressie en een blik in iemands ogen is bijna onmogelijk in een andere situatie, inclusief de veel geroemde video chat.

Controleer alles: lichaamstaal zegt veel over wat iemand communiceert zonder dat er een woord wordt uitgesproken. Ervoor zorgen dat positionering en houding tonen openheid blijkt van vitaal belang voor het hele proces. Horen dat iemand van je houdt terwijl hun armen gekruist zijn en een frons dragen is moeilijker te accepteren.

Cirkel terug: zorg ervoor dat de gebeurtenis niet één keer plaatsvindt. Iedereen, zelfs de meest sociaal oncomfortabele individuen, heeft deze boodschap meerdere keren gepresenteerd nodig. De meeste stellen vergissen zich aan de kant van het niet genoeg zeggen. Het is even belangrijk om de zorgwekkende val van het maken van het een routine te vermijden. Het horen van de rol “Ik hou van je” die elke dag om vijf uur ‘ s middags wordt afgeworpen, zou de toehoorder kunnen doen afvragen of de woorden een gewoonte worden in plaats van een echt gevoel.

Aanpassen van het bericht

Iedereen is uniek. Daarom moeten beroepen van liefde worden gepresenteerd op manieren die aan hun specifieke behoeften voldoen. Het is ook belangrijk omdat wat een persoon wil misschien niet overeenkomen met zijn partner. Zoek uit waar de persoon van geniet en op reageert en pas de acties dienovereenkomstig aan. Hier zijn een paar opties.

* Contact: handen vasthouden, iemands schouders masseren of een kus verbreekt de grenzen van de persoonlijke ruimte, terwijl ze laten zien hoe intiem en eerlijk de gevoelens van een partner zijn. * Oogcontact: veel gesprekken gebeuren over een schouder of met een scherm dat de verbinding blokkeert. Laat het apparaat vallen en kijk ze in de ogen als ze diepe emoties delen. * Tijd doorbrengen: het opruimen van een dag of nacht om door te brengen met iemand speciaal toont het niveau van prioriteit die ze bezitten in iemands leven, omdat niets anders hen voor is. * Complimenten: vaak horen mensen niet hoe speciaal ze werkelijk zijn. Specifiek en oprecht zijn versterkt de kracht van genegenheid omdat de ontvanger weet dat ze gezien en gewaardeerd zijn. * Schrijf het: het binden aan een gevoel in het schrijven infuseert de uitdrukking met de persoonlijke stem van de sharer en biedt een permanent verslag van wat wordt gedeeld. Hierdoor kan de ontvanger herhaaldelijk terugkeren naar de boodschap van genegenheid.

Het communiceren van diepe gevoelens voor een ander persoon tapt in sommige van de dingen die mensen verbinden. Hun impact kan niet worden geminimaliseerd. Ook, het delen van deze dingen waarden de persoon op manieren die geen ander aspect van hun leven ooit kan raken. Alles wat het kost is tijd en oprechte uitdrukkingen van hoeveel ze betekenen. Zeg het dan.