Relatiehulp voor koppels en gezinnen 8:video-chat

Relatiehulp voor koppels en gezinnen 8:video-chat

 

De meesten van ons willen een geschikte partner vinden waarmee we verliefd kunnen worden en uiteindelijk ons leven kunnen delen. Als we eindelijk die speciale persoon vinden en een relatie aangaan, willen we dat het voor altijd blijft duren. Echter, in tegenstelling tot romantische romans en films, hebben niet alle verhalen een gelukkig einde en alle koppels hebben te maken met de hobbelige rit op een bepaald punt. Soms kunnen de vrienden met wie we onze beste geheimen delen en wiens advies we zoeken terwijl we geconfronteerd worden met een moeilijke relatie de oorzaak van een slechte relatie worden.

Het zoeken naar een vriend zijn advies over een relatie is misschien niet de beste oplossing

Elk echtpaar zal ongetwijfeld botsende meningen hebben, omdat het verschillende individuen zijn, er zal verschil van mening en prioriteiten zijn. Als het uit de hand loopt en we geen oplossing vinden, zijn we afhankelijk van onze vrienden voor advies. We begrijpen niet dat we uiteindelijk een bevooroordeelde mening krijgen, omdat onze vriend alleen ons deel van het verhaal leert kennen. Het maakt niet uit hoe troostend Het advies kan zijn, maar het kan werken als suiker voor een diabeticus. We moeten eerst erkennen dat er een probleem is en vervolgens wederzijdse inspanningen leveren om dit probleem op te lossen en we moeten alleen vertrouwen op professionele bijstand als dat nodig is. Een bezoek aan een huwelijkstherapeut samen is een betere optie, omdat hij / zij de visie van beide partijen leert kennen en zo een oplossing kan vinden.

Een relatie verwaarlozen maakt het alleen maar erger.

De basis van een gelukkige relatie is een gezonde vriendschap. Soms begrijpen we echter niet dat onze partner onze beste vriend kan zijn en dat enkele zeer gelukkige momenten samen kunnen worden gecreƫerd door het delen in elkaars passies en interesses. Schilder een doek, lees een boek, bak en decoreer cookies samen; er zijn ruime leuke activiteiten die ons helpen beter te verbinden. Maar soms geven we er de voorkeur aan om meer tijd door te brengen met onze vrienden in een bierbar, honkbalwedstrijd of winkelen en kunnen we uiteindelijk onze partner verwaarlozen. Het is essentieel voor alle koppels om quality time samen door te brengen en elkaars goede vriend te zijn.

Een gezond evenwicht vinden tussen relatie en vriendschap

Vrienden hebben een belangrijke plaats in ieders leven maar je kunt het je niet veroorloven om een gezonde relatie te kwetsen ten koste van vriendschap. Er is dus behoefte aan een evenwicht tussen beide. Je beste vrienden kunnen soms pijn veroorzaken als je niet inziet dat hun advies in je relatie misschien niet de beste is en je moet je eigen oordeel uitoefenen en tijd nemen om het standpunt van je partner te begrijpen.

Een vriendschap, als het te veeleisend is, is misschien niet de moeite waard om te houden en soms moet je gewoon de grens trekken. Besef dat in een relatie alleen jullie twee de verschillen kunnen oplossen door jullie ego ‘ s opzij te zetten en voorbij de oppervlakte-level verbinding te gaan.