Relatiehulp voor koppels en gezinnen :video-chat

Relatiehulp voor koppels en gezinnen :video-chat

 

Het huwelijk kan niet soepel verlopen voor elk koppel. Zelfs de compatibele en goed aangepaste echtparen zijn niet vrijgesteld van het falen van het huwelijk. Het spijt me om te zeggen, omgaan met de taak van het redden van een reeds mislukt huwelijk kan erg pijnlijk en moeilijk zijn. Gelukkig hoeft dat niet zo te zijn.

Wederzijds begrip is het belangrijkste aspect van hoe je intimiteit herstelt, goed communiceert en de problemen van blaam game te vermijden, het redden van een mislukt huwelijk kan een beetje een lonende ervaring zijn.

De volgende tips kunnen zeer nuttig zijn in tijden van vallen huwelijk.

1. Ga akkoord om schuld spel normaal te vermijden, oplossingen zijn beter dan een huwelijk falen als gevolg van kleine redenen. Bovendien, als deze kleine redenen niet vriendelijk worden opgelost, schuld spel is gebonden om op te komen, waardoor vijandigheid tegen elkaar in het huwelijk. Het is daarom noodzakelijk om oplossingen te vinden die de huwelijksbanden aanvullen en versterken, anders dan ze te verbreken. Schuldspel is niet goed voor het huwelijk omdat het paren automatisch scheidt zonder gelegenheid voor overleg.

2. Los emotionele bagage op en elimineer emotionele bagage. In feite is het heel verstandig om te communiceren om factoren vast te stellen die hebben geleid tot het huwelijk mislukking. Ophoping van emotionele bagage zal uiteindelijk vijandigheid tegen elkaar genereren in het huwelijk. Door het aan elkaar uit te leggen, zal het de vijandigheid verlichten, waardoor het huwelijk niet mislukt.

3. Kritiseer voorzichtig het is interessant om op te merken dat kritiek het huwelijk volledig kan breken. Hoewel kritiek normaal is, moeten ze op een zachte manier en attent worden gedaan. Bovendien kan een hard oordeel een negatieve invloed hebben op het huwelijk, waardoor de relatie wordt verbroken. Het is daarom belangrijk om voorzichtig kritiek te leveren wanneer je betrokken bent bij verhitte discussies.

4. Laat de romantische vlam branden in de loop van de tijd, er is een neiging die romantiek langzaam vermindert. Dit kan op de lange termijn leiden tot een huwelijkstoring omdat koppels niet tevreden zijn met het huwelijk. Dit kan leiden tot ontrouw op de lange termijn. Het is daarom noodzakelijk om de romantiek te allen tijde in leven te houden, ondanks de gekte en chaos. Bovendien is het oplossen van romantische suggesties de beste manier om het huwelijk in leven te houden. Bijvoorbeeld, kunt u besluiten om te koken voor echtgenoot haar beste maaltijd. Ze zal zich inderdaad geliefd voelen.

5. Het herstellen van intimiteit kan het gevolg zijn van slechte intimiteit. Als koppel is het belangrijk om te bespreken hoe je je op een intieme manier weer kunt verbinden door het gesprek uit te breiden voor de seksuele intimiteit. Dit zal verscheidene huwelijksgebieden versterken, zoals vertrouwen, dat een essentieel element is van een duurzaam huwelijk.

6. Zoek counseling diensten soms kan worden opgemerkt dat een huwelijk op weg is naar een totale mislukking als gevolg van onverenigbare verschillen. Deze verschillen kunnen ontstaan omdat elke partij niet bereid is fouten uit het verleden te accepteren, waardoor de andere partij niet bereid is te vergeven. Dit zal mogelijk worden gemaakt door een bezoek aan een kerkoudste, een ouder of een huwelijkstherapeut en bespreken alle huwelijksproblemen. Dit vereist een positieve aanpak om de uiteindelijke resultaten te accepteren. Alle aangenomen resoluties moeten worden nageleefd, maar ze moeten niet alleen omwille van een probleem met een verzoenend hart worden nageleefd. Inderdaad, dit zal het huwelijk redden van falen.